Grupul Energobit

O idee frumoasa devenita un business de succes si inovator – aceasta este povestea EnergoBit, care azi ofera solutia completa in electricitate: audit energetic, consultanta in programe de eficienta energetica si energii regenerabile, proiectare si servicii de inginerie specializate, antreprenoriat pentru instalatii electrice complexe, productie de echipamente de medie si joasa tensiune, aparate de iluminat, operare instalatii energetice.

Infiintata in anul 1990, compania s-a dezvoltat in permanenta, ajungand un grup de firme cu o cifra de afaceri de peste 150 milioane de euro si peste 900 angajati fiind unul dintre liderii autohtoni in domeniul electro-energetic.

Cu peste 60 de ani de experienta nationala si international si referinte semnificative in proiectare si lucrari de constructii montaj specializate in domeniul energetic, ELM Electromontaj Cluj vine ca o completare fireasca pentru serviciile oferite de Grupul EnergoBit, ca urmare a dezvoltarii constante a EnergoBit si a dorintei de a acoperi cu resurse umane proprii activitatile complementare din cadrul procesului antreprenorial.

Alaturarea ELM Electromontaj Cluj echipei de specialisti ai EnergoBit reprezinta o premiza in plus in oferirea unei solutii complete si de calitate, consolidand pozitia Grupului EnergoBit de lider in domeniul electroenergetic.

Grupul EnergoBit are sediul central la Cluj-Napoca, cu o prezenta nationala ce include sucursale in Bucuresti, Brasov, Bacau, Constanta si Craiova, precum si doua unitati de productie, la Jibou si la Cluj.