Lucrari electrice

Linii electrice aeriene si subterane

ELM Electromontaj Cluj SA asigura executia, la un nivel tehnic ridicat, a diverselor tipuri de lucrari:
  • Proiectare si executie linii electrice aeriene de joasa, medie si inalta tensiune 0,4 - 750 kV
  • Proiectare si executie linii electrice subterane 0,4 - 110 kV
  • Retehnologizari sau reparații capitale ale liniilor electrice de transport, prin refacerea protectiei anticorosive a stalpilor, repararea fundatiilor, schimbarea sau completarea cu elemente noi a lanturilor de izolatoare; schimbare conductoarele de protectie existente cu conductoare incluzand fibra optica;
  • Alimentare cu energie electrica a noilor consumatori care sunt racordati SEN;

Referinte

Racordare la sistem-CEN Baia (LEA 110kV, LES 110 kV și montare fibra optica)

Contractul a presupus proiectarea, fabricarea, furnizarea, testarea, ambalarea, transportul, livrarea la şantier a furniturii şi echipamentului precum şi realizarea lucrărilor de execuţie a LEA 110 kV şi LES 110 kV pentru conectarea fermei de vânt Baia în staţia 110/20 kV Baia.
Detalii

Reparatie capitala LEA 220 kV Mintia - Alba

Volumul de lucrari a inclus proiectarea, fabricarea, furnizarea, testarea, ambalarea, transportul, livrarea la şantier a furniturilor si echipamentului precum si executia urmatoarelor lucrar
Detalii

LEA 400 kV SC LESCKOVAC-BORDER FYROM

Din aceasta lucrare ELM a executat, ca subantreprenor al SC INABENSA INSTALATION–Spania, 100 km de linie care consta in: executie fundatii, asamblare si ridicare stalpi, montare izolatie, montare conductoare active si de protectie, montare fibra optica. Beneficiarul lucrarii este ELEKTROMREYA SRBIJE.
Detalii

Montare OPFW pe LEA 110 kV Gura Ialomitei - Basarabi

LEA 110kV Gura Ialomitei - Basarabi, pornește de la stația 400/110kV Gura Ialomitei indreptandu-se catre est, spre brațul Borcea pe care îl traversează aproximativ la km 5+600.
Detalii

Sarinasuf-Crisan

LEA 110kV Sarinasuf – Crisan este amplasată în perimetrul Deltei Dunării. Linia pleacă din stația Sarinasuf și străbate o zonă de ternuri agricole până la traversarea brațului Sfântu Gheorghe unde intră într-o zonă specifică de deltă. Până la staţia Crișan LEA mai strabate o zona de grinduri și traversează mai mult canale printre care cele mai mari sunt Canalul Litcov, Peribolovca, Lipovenilor și Caraorman.
Detalii