Lucrari electrice

Lucrari electrice industriale

ELM Electromontaj Cluj asigură:
  • proiectare mecanică şi montaj mecanic industrial, proiectare de structuri metalice şi montaj pentru: căi de rulare și montaj pentru pentru echipamente electrice agabaritice, jgheaburi pentru pozarea cablurilor electrice, tubulatură, panouri pentru afișaje stadioane, panouri pentru nocturne, etc.
  • montaj de instalaţii electrice şi automatizare pentru industrie: acționări industriale, grupuri electrogene, tablouri de distribuție, iluminat interior si exterior, distribuție medie și joasă tensiune, instalații de protecție la descărcări electrice – paratrăznete, etc.

Referinte

Instalatii electrice Spital Universitar Nisa

Montarea de cabluri și echipamente electrice si curenti puternici, legare echipamente, inclusiv dulapuri laterale Hôpital Pasteur, Nice
Detalii

Lucrarea de renovare a Uzinei de Epurare Paris

In perioada 2010-2011 s-a derulat Lucrarea de renovare a Uzinei de Epurare SEINE AVAL, loc istoric de tratare a apelor uzate din Paris.
Detalii

Instalatii electrice Casa Radio Paris

ELM Electromontaj deruleaza, ca subcontractant al SATELEC France, lucrarea de instalatii electrice, parte a proiectului Reabilitatea Casa Radio Paris.
Detalii

Electrificare tunel Epine, Franta

In anul 2005, pentru Societe des Autoroutes Rhône-Alpes, Cegelec renoveaza complet toate echipamentele tunelului EPINE, situat intre Lyon şi Chambery, un centru forte pentru traficul de vacanta de iarna.
Detalii