Lucrare Reabilitare Casa Radio Paris

01 octombrie 2013

ELM Electromontaj executa, ca subcontractant al SATELEC France, lucrarea de instalatii electrice (montare suporti sustinere pentru cabluri de inalta, medie si joasa tensiune, pozare cabluri pentru alimentare, iluminat si echipamente, montare si racordare echipamente electrice), o parte a proiectului Reabilitatea Casa Radio Paris.

Reabilitatea Casei Radio Paris consta in reconfigurarea cladirii si a spatiilor publice deschise, consolidarea ansamblului din punct de vedere al rezistentei la foc, realizarea unei axe principale, care sa elimine disconfortul de trafic si constructia unei sali de concerte de 1400 locuri.

Proiectul isi propune sa reproiecteze fatade, sa se extinda ferestre pentru a creste cantitatea de lumina naturala, sa se realizeze axa principala care va deveni o strada interna pentru rezidenti si vizitatori.

In plus proiectul trebuie sa creeze o interfata intre Casa Radio si Sena si un dificil echilibru intre reinnoirea si conservarea patrimoniului arhitectural al Parisul-ui.